Metsärannantie 39

Asunnon haku

Metsärannantie 39

Perustiedot

Asuntotyyppi
Omakotitalo
Osake / Kiinteistö
KIINTEISTO
Kuvaus
Iso Jukkatalon perhekoti Sampaanalassa. Mahdollisuus jopa kuuteen makuuhuoneeseen! Talo on valmistunut v. 2004 ja on mahdollista muokata pienin muutoksin erikokoisen perheen tarpeisiin. Valkoinen kaunis keittiö on uusittu 2016, lähes kaikki pinnat on uusittu. Olohuoneessa on varaava takka ja talossa on myös ilmalämpöpumppu. Pihalla on myös n. 90m2 vanha varastorakennus, jota on kunnostettu. Oma suojainen tontti. Leikkimökki ei kuulu kauppaan.
Uudiskohde
E
Pinta-ala
191.00m2
Huoneiden lukumäärä
7
Asunnon tyyppi
7h+ k+ khh+ s+ 2 wc+ ulkorakennus
Rakennusvuosi
2004
Lisätietoja
Iso Jukkatalon perhekoti Sampaanalassa. Mahdollisuus jopa kuuteen makuuhuoneeseen! Talo on valmistunut v. 2004 ja on mahdollista muokata pienin muutoksin erikokoisen perheen tarpeisiin. Valkoinen kaunis keittiö on uusittu 2016, lähes kaikki pinnat on uusittu. Olohuoneessa on varaava takka ja talossa on myös ilmalämpöpumppu. Pihalla on myös n. 90m2 vanha varastorakennus, jota on kunnostettu. Oma suojainen tontti. Leikkimökki ei kuulu kauppaan! Talon ulkomaalaus on hieman kesken.
Kerros
2
Yleiskunto
Hyvä

Hintatiedot

Myyntihinta
268 000.00 €
Velaton myyntihinta
268 000.00 €

Kustannukset

Rahoitusvastike
0.00 €
Hoitovastike
0.00 €

Tontti ja kaavoitus

Kaavoitustiedot
Rauman kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin omistus
O
Tontin pinta-ala
1 420.00 m2
Kunnallistekniikka
Kyllä

Materiaalit

Katon tyyppi
Harja/ tiili
Lattiamateriaalit
Keittiössä, alakerran yhdessä huoneessa ja märkätiloissa lattiat ovat laattaa, muualla laminaattia. Seinät ovat pääosin tapettia.
Keittiö
Valkoiset 2016 uusitut kaapistot, jossa saareke keittiön ja ruokailutilan välissä. Ruokailutilasta käynti myös takapihan isolle terassille. Varusteina keittiössä on jääkaappi/pakastin, induktioliesi, höyryuuni, liesituuletin ja astianpesukone. Lattia on laattaa lattialämmityksellä ja seinät tapettia sekä koristepinnoitetta.
Kylpyhuone
Alakerrassa on erillinen wc. Kodinhoitohuoneesta on kulku takapihalle sekä kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneessa on suihku ja poreallas. Ikkunallisessa saunassa on sähkökiuas. Pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa. Kaikissa märkätiloissa on lattialämmitys.
Rakennusmateriaalit
Puu
Peruskorjaukset
Keittiön kaapistot 2016, ilmalämpöpumppu uusittu 2016, lattialaminaatit 2007. Takapihalle rakennettu terassi, jossa mm. palju upotettuna. Talon ulkomaalausta on aloitettu 2016 syksyllä ja se on vielä hiukan kesken. Ulkorakennukseen on uusittu vesikatto ja ulkolaudoitus.
Lämmitys
Sähkölämmitys (katto ja lattia), varaava takka ja ilmalämpöpumppu
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kohdetta myy

Välittäjä
Asuntokauppa Fajanssi Oy
Yhteyshenkilö
Fajanssi Oy LKV Asuntokauppa
Puhelinnumero
045-146 6595
Sähköpostiosoite
asuntokauppa@fajanssi.fi

Ota yhteyttä